Over mij

Vakfotograaf Memoli voor fotoshoots en trouwreportages

Hallo, ik heet Memoli Benlioglu en ben geboren in Turkije in 1975.

 

Na mijn middelbare school moest ik eerst mijn dienstplicht vervullen. In 1996 begon ik als assistent van een fotograaf in een hotel in Antalya/Turkije. Daar kreeg ik de smaak van het fotografie-vak pas goed te pakken!

 

Ik heb toen een fotografie-opleiding gevolgd maar daarnaast gewoon doorgewerkt als fotograaf op diverse locaties. Hierdoor veel geleerd, ik werd zelfs in Moskou gevraagd. Na een paar maanden ging ik terug naar Turkije waar ik in 2004 mijn vrouw leerde kennen. Zij is Nederlandse, we zijn in December 2013 getrouwd en sinds die tijd ben ik grotendeels in Nederland.

 

Wanneer ik niet aan het fotograferen ben, vind ik het leuk om te koken, een filmpje te kijken of mijn vrienden te ontmoeten. Ik ben een echte dierenvriend. Toen mijn vrouw en ik nog in Turkije woonden, hebben we vele straathonden en katten geholpen. We hebben er zelfs nog steeds een aantal waar ik graag mee bezig ben of ik verzorg de vele orchideeën die we hebben. Ooooh ja, je mag me wakker maken voor mijn vrouw’s verse tomatensoep, gekaramelliseerde witlof, pannenkoeken of een BBQ-tje!

 

Twee dingen hebben mijn leven veranderd:

• Het maken van foto’s, op deze manier ontmoet ik vele mensen en situaties en zie ik het leven vanuit een ander perspectief.

• Mijn vrouw, alle goede dingen in mijn leven gebeuren met haar of door haar.

 

Iedereen heeft een bepaalde natuurlijke schoonheid in zich. Het is mijn taak en uitdaging om je zo op je gemak te stellen dat die schoonheid eruit komt. En dit zie je weerspiegeld in de foto’s.

 

Liefde is diep en in vele verschijningen aanwezig!  Ik wil deze liefde vastleggen bij bruiloften,  of als ik foto’s maak van kinderen, families, vrouwen en zelfs van dieren !

- Memoli Benlioglu - Vakfotograaf

Waarom Memoli

Recente trouwreportages

Contact

Mobiel: 06 14191526

Almere-Buiten     Flevoland

Stuur ons een e-mail

 

Vind ons:

Copyright © Vakfotograaf Memoli  -  All rights reserved  -  KvK 61239623  - Tel 06 14191526